eventsall    rendezvények  
  tanácsadás  
  pr    akciók    kreatív tippek    blog    dossziék    kapcsolat  


     E-mail cím:
     Jelszó:Elfelejtette jelszavát?
“A képzelet az alkotás kezdete.”
                                      (G. B. Shaw)
 

 
 
Lehetséges, hogy Ön megtalálta rendezvényéhez a megfelelő helyszínt, elintézte az étkeztetést és talán már a vendégeknek is szólt a készülő eseményről. Mégis… Valahogy nem áll össze az egész… Valami még hiányzik… Az a “kis plusz”, ami különlegessé tenné az alkalmat.
 
 
Az is előfordulhat, hogy most szembesült egy közelgő rendezvényszervezési feladattal, de cselekvés helyett csak egy helyben toporog, mert nem jön a “nagy ötlet”, amivel elindulhatna, amivel emlékezetessé és egyedivé tehetné az eseményt.
 
 
Ne essen kétségbe, ha hiányzik az a “kis plusz”, vagy nem jut eszébe a “nagy ötlet”!
 
Mi segítünk, hogy helyükre kerüljenek a dolgok és rendezvénye sikeres legyen. A háttérben maradva fogjuk a kezét a megvalósításban, Ön pedig az esemény végén mosolyogva zsebelheti be a távozó vendégek dícséretét és köszönetét!
 
 
Mit jelent ez a gyakorlatban?
 
Anélkül, hogy a komplett rendezvény lebonyolításában részt vennénk, kitaláljuk Önnek a kreatív koncepciót, az esemény “arculatát”, és ha igényli, a szervezési feladatokhoz (dekoráció, meghívók, programok, menetrend, stb.) is adunk szakmai tanácsot, koordinációs segítséget. És mindezt igen kedvező áron!
 
 
Ne habozzon!
 
Ha elakadt a rendezvényszervezési feladatok útvesztőjében, kérje ajánlatunkat:
 
 

© 2009 eventsall.hu Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozatImpresszumAdatvédelem