eventsall  
  rendezvények  
  tanácsadás    pr    akciók    kreatív tippek    blog    dossziék    kapcsolat  


     E-mail cím:
     Jelszó:Elfelejtette jelszavát?
“A vízen való járás titka az, hogy tudjuk, hol vannak a kövek.”
                                                                                 (Herb Cohen)
 
 
 
Bizonyára Ön is részt vett már olyan rendezvényen, ahol alig várta, hogy leteljen a kötelező udvariassági idő és mihamarabb távozhasson. Ha valaki megkérdezte, milyen volt, azt válaszolta: “Felejthető.”
De valószínűleg olyan esemény is él az emlékezetében, melyről mind a mai napig szívesen mesél, mert annyira jól érezte magát és alig-alig akart hazamenni.
 
Mégis mi a különbség az unalmas és a fergeteges partik között?
A szervezés.
 
Mindannyian tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik! Ha csupán egy karácsonyi vacsorát akarunk megszervezni, akkor is hány apróságra kell figyelni… a terítékre, a díszítésre, a zenére, a lakás tisztaságára, a tálalásra, az ünnepi ruhára, az ajándékok csomagolására,… és még lehetne folytatni a sort.
Akkor most képzeljük el, mennyivel hosszabb a lista, amikor például egy céges rendezvény vagy esküvő alkalmával 100-200 vagy még több embert kell vendégül látnunk!
 
Ha mindezt magunk szervezzük, akkor legkésőbb az esemény napján garantáltan szembesülünk azzal, hogy a sorozatosan felmerülő “apró zökkenők” miatt éppen a házigazdai feladatainkat nem tudjuk ellátni és a meghívottakkal foglalkozni. Holott ez lenne a legfontosabb!
Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy a vendégek az óráikra pillantgatnak, alig várják a kötelező udvariassági idő leteltét és szeretnének már távozni. Ha később megkérdezik őket, milyen volt, azt válaszolják: “Felejthető.”
 
Ez kellemetlen. Sőt, kínos.
Mivel a rendezvénnyel nem értük el a célunkat, ráadásul az imázsunkat is elrontottuk, az egész felhajtás csak feleslegesen kidobott pénz volt. Akkor már jobb, ha nem szervezünk semmit.
 
Vagy ami még jobb, ha kísérletezgetés helyett megbízunk egy profi rendezvényszervező céget.
Például minket.
 
Segítségünkkel rendezvényei valóban események lesznek! Vendégei szívesen jönnek, és távozáskor alig várják majd a következő meghívást! Egy sikeres rendezvény által imázsa, hírneve is kedvezően alakul, a befektetett pénz pedig megtérül.
 
Cégünk vállalja a rendezvényszervezés / event management körébe tartozó valamennyi esemény teljeskörű megszervezését és lebonyolítását: például protokoll rendezvények, karácsonyi és évzáró partik, céges napok, konferenciák, sajtótájékoztatók, sport- és kulturális rendezvények, esküvők, stb.
 
A megbízó szempontjából az a legjobb, ha a komplett eseményt egy cég tervezi, koordinálja és viseli a felelősséget. Ezért integráltuk szolgáltatásaink közé a rendezvényszervezéshez kapcsolódó kiegészítő feladatok elvégzését is: pl. meghívók, menükártyák, oklevelek, prospektusok és egyéb kommunikációs anyagok tervezését és kivitelezését, welcome és follow up ajándékok beszerzését/legyártatását, fotózást, videóanyagok elkészítését, stb.
 
A szervezés során rugalmasan alkalmazkodunk megbízónk elképzeléseihez és elvárásaihoz, az esemény napján pedig elvégezzük és felügyeljük a lebonyolítással kapcsolatos feladatokat. Munkánk során partnerségre és együttműködésre törekszünk, de ügyfeleinkkel “szigorúak” is vagyunk, feladataik elvégzését rajtuk is számon kérjük, ha az a rendezvény sikeréhez elengedhetetlen. (Pl. regisztrációs lista összeállíttatása…:)
 
Fiatal szakemberekből álló kreatív csapatunk a biztosíték arra, hogy a rendezvény egyedi és különleges lesz, megbízónk céljai megvalósulnak, a résztvevők pedig a házigazda jóhírét keltik az esemény után is - akár céges, akár magánrendezvényről van szó.
 
A kimagasló minőség és a magunkkal szemben támasztott kemény követelmények teljesítése érdekében úgy döntöttünk, hogy egy hónapban csak négy rendezvény megszervezését vállaljuk el. Ezáltal ügyfeleinknek is garantálni tudjuk a kellő időt, figyelmet és színvonalat, mi pedig csak azokhoz az eseményekhez adjuk a nevünket, amelyek tényleg tetszenek és kihívást jelentenek számunkra.
 
Ha érdeklődik rendezvényszervezési / event management szolgáltatásunk iránt és szeretne bekerülni a szerencsés négy közé, minél hamarabb kérje ajánlatunkat:
 

© 2009 eventsall.hu Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozatImpresszumAdatvédelem