pr


  eventsall    rendezvények    tanácsadás  
  pr  
  akciók    kreatív tippek    blog    dossziék    kapcsolat  


     E-mail cím:
     Jelszó:Elfelejtette jelszavát?
“A hírnév olyan, mint a tűz: ha egyszer meggyulladt, nem nehéz megőrizni, de ha kialudt, nem könnyű újra meggyújtani.”
                         (Francis Bacon)
 
 
Lassan közhely, de ennek ellenére igaz, hogy mostani világunkban a fogyasztókat egyre nehezebb elérni reklámokkal, mivel a hatalmas dömping miatt egyre immunisabbak, “süketebbek” a direkt üzenetekre. Fogyasztani azonban muszáj, hiszen nem élhetnek élelmiszerek, ruházat, tisztálkodószerek, kommunikációs eszközök, stb. nélkül. Mégis, akkor a vevők mi alapján döntenek arról, hogy melyik terméket vásárolják, melyik szolgáltatást vegyék igénybe?
 
Az alapján, amit a cégről, a márkáról, a termékről gondolnak, éreznek és hisznek… Választásuk attól függ, milyenek a szervezetről tudott, vagy tudni vélt információik, milyenek az objektív vagy szubjektív benyomásaik.
A vásárlói döntésekre is igaz tehát, hogy “minden fejben dől el”. Az pedig, hogy az adott vállalatnak milyen képet (imázst) sikerül kialakítania a fogyasztókban önmagáról, márkájáról, az a tudatosan szervezett külső és belső kommunikációjától függ. Azaz az ügyes public relations munkától.
 
A hírnév kialakítása nehéz feladat, mivel mindaz, amit cégünk “tesz és mond”, visszahull fejére. Nem lehet koncepció és módszeresség nélkül felépíteni reputációnkat, hiszen a szervezet jövője múlik rajta.
 
Ezért, ha Önnek szakértő segítségre van szüksége hírnevének, imázsának fejlesztésében, javításában, forduljon hozzánk!
 
Cégünk az alábbi PR szakterületeken nyújt magasszintű szolgáltatásokat:
 
- vállalati kommunikáció (Corporate PR)
- belső kommunikáció (Internal PR)
- sajtókapcsolatok (Media Relations)
- támogatások (Sponsorship)
- rendezvényszervezés (Event Management) ld. külön menüpont alatt!
 
 
Munkánk során célunk, hogy megbízónk szervezete, annak környezete és a céggel kapcsolatban álló egyének között kialakítsuk a kölcsönös megértést és bizalmat, valamint létrehozzuk a kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatokat, ezáltal növelve a szervezet elismertségét, elfogadottságát és társadalmi megbecsülését.
 
A public relations hatékony menedzselése komplex feladat, amely sok időt, figyelmet és kreativitást kíván. Annak érdekében, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, úgy döntöttünk, hogy egyszerre csak egy PR-projektet vállalunk el. Így biztosítani tudjuk, hogy megbízóink maximálisan elégedettek legyenek velünk, hiszen egyszerre csupán egy feladatra koncentrálunk, mi pedig csak azokhoz a munkákhoz adjuk a nevünket, amelyek tényleg tetszenek és kihívást jelentenek számunkra.
 
Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérje ajánlatunkat:
 

© 2009 eventsall.hu Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozatImpresszumAdatvédelem