Jogi nyilatkozat


  eventsall    rendezvények    tanácsadás    pr    akciók    kreatív tippek    blog    dossziék    kapcsolat  


     E-mail cím:
     Jelszó:Elfelejtette jelszavát?
JOGI NYILATKOZAT
 
 A www.eventsall.hu weblapot (továbbiakban: Weblap) az AdVentureNet Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.
 
A Weblap használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket és nyilatkozatokat.
 
Amennyiben a Weblap felhasználási feltételeivel nem ért egyet, kérjük, ne használja az oldalt! Észrevételeit, megjegyzéseit elküldheti ügyfélszolgálatunknak: info@eventsall.hu.
 
 
A Jogi Nyilatkozat részei:
 
1. Adatvédelmi nyilatkozat
2. Szerzői jogvédelmi nyilatkozat
3. Felelősségi nyilatkozat
4. Egyéb rendelkezések
 
 
 
1. Adatvédelmi nyilatkozat
 
Szolgáltató számára a magánélet tiszteletben tartása kiemelt fontossággal bír.
 
Szolgáltató célja, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa az Ön személyes adatainak védelmét. A Weblapon kért adatok kezelése és felhasználása az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvény hatályos előírásainak betartásával történik.
 
Szolgáltató Weblapjának nagy részét személyes adatok megadása nélkül is lehet használni. A látogatóknak lehetőségük van arra, hogy önszántukból személyes és nem személyes információt adjanak meg egyes szolgáltatások igénybe vételéhez. A Hírlevél szolgáltatáshoz, valamint bizonyos egyéb szolgáltatásokhoz regisztráció, ennek során személyes adatok megadása szükséges.
 
Az Ön személyes adatait kizárólag a szolgáltatások teljesítése céljából gyűjtjük. A Weblapon kért bármely adatszolgáltatás önkéntes, és nem kérünk több információt, mint amennyi a Weblap használatához, illetve a szolgáltatások igénybe vételéhez elengedhetetlen.
 
Szolgáltató a fentieken kívül egyéb célból adatokat nem gyűjt, az Ön adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek csak az Ön előzetes beleegyezésével adja át. Üzleti és hirdetőpartnereinkkel, valamint más harmadik felekkel kizárólag összesített, személyes azonosításra alkalmatlan információkat osztunk meg (pl. napi látogatók száma).
 
Munkatársaink kizárólag feladatuk ellátásához szükséges információkhoz férhetnek hozzá, szerződésük pedig tartalmaz titoktartási nyilatkozatot.
 
Önnek a Szolgáltató által tárolt személyes adataival kapcsolatban joga van információ kérésére, valamint bármikor kérheti személyes adatainak törlését. Törlés esetén azonban azon szolgáltatások, melyek személyes adatok megadásával vehetők igénybe, csak újbóli regisztráció után hozzáférhetők.
 
Szolgáltató eventsall.hu domainnévvel ellátott weboldalai tartalmazhatnak külső weboldalakra irányító linkeket is. Mivel ezen weboldalakat Szolgáltató nem ellenőrzi, adott weblap adatvédelméért felelősséget nem vállal. Javasoljuk, győződjön meg arról, hogy adott weblapnak van-e adatkezelési nyilatkozata, illetve hogyan és milyen célból gyűjtik az Ön személyes adatait.
 
Szolgáltató különböző fizikai és elektronikus eljárásokkal védi a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat, azonban az Ön által online küldött adatok biztonságát nem garantálhatjuk. Ezért kérjük, hogy az internet használata közben tegyen meg minden szükséges óvintézkedést személyes adatai védelme érdekében. Az elektronikus formában küldött üzenetek, illetve az interneten keresztül megadott személyes adatok megsemmisülése, megváltoztatása, késedelmes megérkezése, egyéb hibája, illetve harmadik személy jogosulatlan hozzáférése miatt bekövetkező károk tekintetében Szolgáltató minden kártérítési felelősséget kizár.
 
 
 
 
2. Szerzői jogvédelmi nyilatkozat
 
A Weblapon található valamennyi dokumentum, szöveg, kép, megjelölés, stb. a Szolgáltató, illetve harmadik személyek szellemi alkotása, és így csak jogszabályi korlátok között használható fel.
 
Szolgáltató hozzájárul a Weblapon ingyenesen közzétett saját szellemi alkotásainak átvételéhez, ha az átvevő az eventsall.hu domaint (a webcímre mutató linket) mint forrást feltünteti. Offline médiumban a forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell a http://www.eventsall.hu webcímet.
 
Amennyiben a szövegformátumú és multimédiás (hang, képek, szoftver, stb.) információk sokszorosítása vagy használata előzetes engedélyhez kötött, ez az engedély semmisnek nyilvánítja a fent említett általános érvényű engedélyt és világosan közli az esetleges használati korlátozásokat.
 
A Weblapon közzétett harmadik személyekhez (azaz a Szolgáltatón kívüli harmadik félhez) fűződő szellemi alkotásokat bármilyen formában felhasználni (ideértve az idézést is) csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseivel összhangban szabad. A törvényben meghatározott szabad felhasználás esetén kívül harmadik személyek szellemi alkotásait csak a szerző hozzájárulásával lehet közzétenni. A Weblapon közzétett harmadik fél általi publikációknál mindig feltüntetjük a forrást, illetve a szerzőt, így Ön, ha engedélyt szeretne kérni a közzétételre, könnyedén felveheti a jogtulajdonossal a kapcsolatot.
 
A Weblapon közzétett, az AdVentureNet Kft. szellemi tulajdonát képező, illetve jogszerű használatában álló valamennyi védjegy, logó, szlogen és egyéb megjelölés a törvény védelme alatt áll. Ezek engedély nélküli felhasználása súlyosan sérti az AdVentureNet Kft. érdekeit, valamint büntető- és egyéb jogkövetkezményekkel jár, melyeket az AdVentureNet Kft. minden esetben és haladéktalanul érvényesít.
 
 
 
3. Felelősségi nyilatkozat
 
Szolgáltató szándéka az, hogy naprakész, pontos és szakszerű információt nyújtson a Weboldalra látogatók számára.
 
Az oldalon megjelent publikációk és egyéb szolgáltatások pontosságáért és hasznosságáért Szolgáltató mindent megtesz, de az oldalakon megjelent információkért és a felhasználásukból eredő következményekért felelősséget és kötelezettséget nem vállal.
 
Az ingyenesen közzétett információk nem minősülnek szakmai tanácsadásnak; nem feltétlenül teljes, átfogó, pontos vagy naprakész adatok, továbbá általános jellegűek és nem vonatkoznak egyetlen jogi vagy természetes személy konkrét helyzetére sem.
 
Szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy csökkentse a technikai hibákból eredő kellemetlenségeket. Előfordulhat azonban, hogy egyes technikai problémák befolyásolják a szolgáltatás minőségét. Lehetséges, hogy a Weblapon megjelent egyes adatokat vagy információkat nem hibamentes fájlban vagy formátumban szerkesztették, így ezen problémák is hatással lehetnek a szolgáltatások minőségére.
 
Szolgáltató semmiféle, a Weblap használatából vagy más, e Weblap által javasolt külső honlap használatából eredő technikai problémák miatt felelősséget nem vállal.
 
Szolgáltatónak nem célja, hogy a hatályos jogszabályok által előírtaktól eltérő módon korlátozza felelősségét, illetve, hogy kizárja a felelősséget olyan ügyekben, melyekért a jogszabályok értelmében felelősségre vonható.
 
 
 
 
4. Egyéb rendelkezések
 
A Jogi Nyilatkozatra a magyar jog az irányadó.
 
A Weblap használatával Ön elfogadja a Jogi Nyilatkozat rendelkezéseit.
 
Szolgáltató a Jogi Nyilatkozat bármely pontját esetenként módosítja. Amennyiben az Ön személyes adatainak kezelésében, vagy a felhasználást érintő más kérdés tekintetében lényeges változás következik be, az erre vonatkozó információt Weblapon elérhetővé tesszük, és erre vonatkozóan külön figyelmeztetést helyezünk el oldalainkon.
 
Szándékunk szerint mindent megteszünk azért, hogy a felénk jelzett hibákat kijavítsuk. Amennyiben bármilyen kérdése, problémája merülne fel a Weblap használata közben, illetve személyes adataival kapcsolatos kérdése lenne, kérjük, keressen fel bennünket az info@eventsall.hu e-mailcímen.
 

© 2009 eventsall.hu Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozatImpresszumAdatvédelem