eventsall    rendezvények    tanácsadás    pr    akciók    kreatív tippek    blog    dossziék    kapcsolat  


     E-mail cím:
     Jelszó:Elfelejtette jelszavát?
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Személyes adatok védelme

Szolgáltató számára a magánélet tiszteletben tartása kiemelt fontossággal bír.
Szolgáltató célja, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa az Ön személyes adatainak védelmét. A weblapon kért adatok kezelése és felhasználása az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvény hatályos előírásainak betartásával történik.

Szolgáltató weblapjának nagy részét személyes adatok megadása nélkül is lehet használni. A látogatóknak lehetőségük van arra, hogy önszántukból személyes és nem személyes információt adjanak meg egyes szolgáltatások igénybe vételéhez. A Hírlevél szolgáltatáshoz, valamint bizonyos egyéb szolgáltatásokhoz regisztráció, ennek során személyes adatok megadása szükséges.

Az Ön személyes adatait kizárólag a szolgáltatások teljesítése céljából gyűjtjük. A weblapon kért bármely adatszolgáltatás önkéntes, és nem kérünk több információt, mint amennyi a weblap használatához, illetve a különböző szolgáltatások igénybe vételéhez elengedhetetlen.

Szolgáltató a fentieken kívül egyéb célból adatokat nem gyűjt, az Ön önként megadott adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek csak az Ön előzetes beleegyezésével adja át. Üzleti és hirdetőpartnereinkkel, valamint más harmadik felekkel kizárólag összesített, személyes azonosításra alkalmatlan információkat osztunk meg (pl. napi látogatók száma).

Önnek a Szolgáltató által tárolt személyes adataival kapcsolatban joga van információ kérésére, valamint bármikor kérheti személyes adatainak törlését. Szolgáltató -törlés igénye esetén- az Ön személyes adatait 12 órán belül törli. Törlés után azonban azon szolgáltatások, melyek személyes adatok megadásával vehetők igénybe, csak újbóli regisztráció után hozzáférhetők.

Szolgáltató eventsall.hu domainnévvel ellátott weboldalai tartalmazhatnak külső weboldalakra irányító linkeket is. Mivel ezen weboldalakat Szolgáltató nem ellenőrzi, adott weblap adatvédelméért felelősséget nem vállal. Javasoljuk, győződjön meg arról, hogy a meglátogatott weblapnak van-e adatkezelési nyilatkozata, illetve hogyan és milyen célból gyűjtik az Ön személyes adatait.

Szolgáltató különböző fizikai és elektronikus eljárásokkal védi a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat, azonban az Ön által online küldött adatok biztonságát nem garantálhatjuk. Ezért kérjük, hogy az internet használata közben tegyen meg minden szükséges óvintézkedést személyes adatai védelme érdekében. Az elektronikus formában küldött üzenetek, illetve az interneten keresztül megadott személyes adatok megsemmisülése, megváltoztatása, késedelmes megérkezése, egyéb hibája, illetve harmadik személy jogosulatlan hozzáférése miatt bekövetkező károk tekintetében Szolgáltató minden kártérítési felelősséget kizár.

Az eventsall.hu oldalaira a standard biztonsági beállítások érvényesek, úgy mint a naprakészen frissített és karbantartott operációs rendszer és szoftver, antivírus védelem, tűzfal, rendszeres biztonsági ellenőrzés és hálózatbiztonsági vizsgálatok, alkalmazott IT biztonsági szabályzat, sebezhetőség tesztelés, és betolakodó észlelő rendszer. Ezáltal a tőlünk elvárható gondossággal járunk el, hogy az adatok biztonságos tárolását megoldjuk, az illetéktelen hozzáférést meggátoljuk.


Titoktartás

Minden olyan adat, információ, irat, melyet a levelezés, ajánlatkérés során Ön a Szolgáltatóval, illetve Szolgáltató Önnel közöl, üzleti titoknak minősül. Szolgáltató a rábízott üzleti titkot a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Munkatársaink kizárólag feladatuk ellátásához szükséges információkhoz férhetnek hozzá, szerződésük pedig tartalmaz titoktartási nyilatkozatot.


Egyéb rendelkezések

Szolgáltató weboldalán megtekinthető az Adatvédelmi Nyilatkozat mindenkori hatályos és teljes szövege.
 
Az Adatvédelmi Nyilatkozatra a magyar jog az irányadó.
 
A weblap használatával Ön elfogadja az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.
 
Szolgáltató a Nyilatkozat bármely pontját esetenként módosítja. Amennyiben az Ön személyes adatainak kezelésében, vagy a felhasználást érintő más kérdés tekintetében lényeges változás következik be, az erre vonatkozó információt a weblapunkon elérhetővé tesszük, és erre vonatkozóan külön figyelmeztetést helyezünk el oldalainkon.
 
Szándékunk szerint mindent megteszünk azért, hogy a felénk jelzett hibákat kijavítsuk. Amennyiben bármilyen kérdése, problémája merülne fel a weblap használata közben, illetve személyes adataival kapcsolatos kérdése lenne, kérjük, keressen fel bennünket az info@eventsall.hu e-mailcímen.

© 2009 eventsall.hu Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozatImpresszumAdatvédelem